Daklekkage in Utrecht

Heeft u een daklekkage in Utrecht en omstreken? Een daklekkage komt altijd op het verkeerde moment en zorgt voor veel overlast en geregel. Voorkomen is daarom beter dan genezen. Maar helaas kan het iedereen overkomen dat er een daklekkage optreedt. De gevolgen van een daklekkage zijn in eerste instantie vaak zichtbaar in de vorm van vlekken op de muur of op het plafond. In extremere gevallen kunt u de opvangbakken en de emmers klaarzetten om het water op te vangen.

Om blijvende schade na een daklekkage te voorkomen moet de lekkage zo snel mogelijk worden opgelost bij de bron. Met bijna 25 jaar ervaring helpt klussenbedrijf Ebeto u graag om uw daklekkage te voorkomen en op te lossen. Een daklekkage heeft altijd spoed en dat snappen wij als geen ander. Daarom zijn wij voor spoedgevallen altijd bereikbaar op telefoonnummer 0652737496. Met onze 24/7 spoeddienst zijn we binnen de provincie Utrecht snel ter plaatse om uw lekkage te verhelpen. We kijken daarbij natuurlijk niet alleen naar de symptomen van de lekkage, maar we lossen de oorzaak op, zodat de lekkage niet meer optreedt in de toekomst.

Daklekkage Utrecht? Bel 0652737496

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

13 + 3 =

Laat uw daklekkage zo snel mogelijk repararen!

Om blijvende schade aan uw huis te voorkomen is het belangrijk dat u uw daklekkage zo snel mogelijk laat verhelpen. Water zorgt al snel voor veel blijvende schade, zoals rottend hout of roest in uw dakconstructie. Daarnaast kunnen er gezondheidsproblemen ontstaan bij u en uw huisgenoten als de lekkage langere tijd aanhoudt. Bij Klussenbedrijf Ebeto hoeft u daarom nooit lang te wachten op de reparatie.

Het is niet altijd duidelijk waar de daklekkage zich precies bevindt in het dak, bijvoorbeeld als er sprake is van een onzichtbare daklekkage. Een daklekkage kent veel verschillende oorzaken: een verstopte dakgoot, slechte voegen of kitnaden, een verstopping, aanhoudend noodweer of slijtage of ouderdom aan onderdelen van uw dak. Met onze kennis, ervaring en speciale apparatuur sporen wij uw daklekkage snel op en we brengen de complete situatie voor u in kaart. Wilt u graag vrijblijvend advies over het voorkomen van een daklekkage? Vraag dan onze gratis dakinspectie aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij rekenen geen voorrijkosten.

daklekkage utrecht

Ebeto helpt bij uw daklekkage in Utrecht

U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte

  • Hiervoor beoordelen we altijd eerste de situatie ter plaatse.

U betaalt een vaste prijs voor uw klus

  • Inclusief alle werkzaamheden
  • Inclusief alle materialen
  • Inclusief voorrijkosten

U krijgt standaard 10 jaar garantie

  • Op welkzaamheden en materialen